donderdag 3 september 2009

Nieuw

Beste mensen,
Een nieuw schooljaar, een nieuw begin voor iedereen.
Mijn oudste dochter, Jente gaat nu naar het eerste leerjaar.
De jongste Dieke, gaat naar de eerste kleuterklas, en Maité zit ondertussen in de tweede kleuterklas.
Alledrie zijn ze klaar om erin te vliegen, ze zien het nieuwe jaar wel zitten, zij vinden dit bijzonder spannend.

Ook het oudercomité komt weer op gang, morgen de eerste kernvergadering, volgende week de eertse algemene vergadering, begin van het jaar, plannen van de agende, eerste bestellingen doen voor de activiteiten, hoe kunnen we alles nog beter plannen??
Ook voor ons een beetje gezonde spanning, het oudercomité heeft een nieuwe penningmeester, en een nieuwe ondervoorzitster.

Hoe gaat dit jaar verlopen? niemand weet het, ik weet wel 1 ding, we gaan er plezier aan beleven,we zullen soms hard moeten werken, maar als je dan ziet wat wij voor de kinderen kunnen doen, is dit snel vergeten.

Wat ik ook weet is dat we nog extra vrijwilligers nodig hebben, zowel in de werkgroep, als in het oudercomité zelf, maar hoe gaan we die vinden??
Even ter verduidelijking: Wat is de werkgroep?

De werkgroep is een groep van mensen die bij activiteiten gecontacteerd worden om een handje bij te steken, hieraan zit geen enkele verplichting of engagement vast.

Het oudercomité zijn vrijwilligers die enerzijds de schoolwerking ondersteunen door het organiseren van activiteiten, en zo extra centjes op te halen om bv het zwemgeld, de speeltuigen op de speelplaats, .. te helpen betalen, en anderzijds de link vormen tussen ouders en de schooldirectie, ouders die een probleem hebben met de school, of bepaalde vragen hebben kunnen steeds bij het oudercomité terecht. (oudercomite@dehogegeest.be)

Vanwege het oudercomité wens ik elk kind een aangenaam en lerrijk jaar toe.

Richard Windels
Voorzitter

Geen opmerkingen: